Over mij

Over mij

Natuurlijk is het ook fijn om te weten bij wie je in de praktijk terecht komt. Ik stel me graag even voor! Mijn naam is Kim Breure (meisjesnaam Vermeulen), vrouw van Richard én hele trotse moeder van twee jongens Mika (2017) & Luca (2019).

Met ruim 10 jaar werkervaring in de kinderopvang op de teller, heb ik ruimte gemaakt voor een nieuwe passie. Ik ga van mijn grote droom werkelijkheid maken. Mijn scholing is inmiddels afgerond, het Kamer van Koophandel nummer is binnen en de verf van mijn praktijk is droog. Vita Nova, pretecho’s & meer is een feit!

Waar is deze passie begonnen? Tijdens mijn zwangerschappen van zowel Mika als Luca heb ik helaas fysiek erg veel last gehad. Van extreme zwangerschapsmisselijkheid tot met uitdroging opgenomen worden in het ziekenhuis. Maar waar ik onwijs veel kracht en energie uit heb gehaald, zijn de pretecho’s. Dat vond én vind ik zo magisch. Het zien van de bewegingen in mijn buik, de eerste ‘kennismaking’ met mijn kindje, ik kon er uren naar kijken. Dan wist ik weer waar ik het allemaal voor deed.

Dit moment wil ik nu met veel liefde en aandacht voor andere mama’s mogelijk maken. Aandacht voor jou en je baby, een open en betrouwbare sfeer en het creëren van dit magische momentje staan hierbij centraal.